تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 524
بازدید هفته : 59
بازدید ماه : 3089
بازدید کل : 168425
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
به گزارش قدس آنلاین به نقل از برنا، محمدعلی جوادی متخصص بیماریهای چشم با بیان این مطلب اظهار داشت: قوز قرنیه بیماریای است که در آن، قرنیه نازک شده و شکل آن تغییر میکند. کراتوکونوس ممکن است در یک یا هر دو چشم رخ دهد، ولی در 90 درصد موارد، در هر دو چشم دیده میشود. همچنین به طور مرتب شماره چشم تغییر و افزایش پیدا میکند.
وی افزود: شیوع قوز قرنیه در کشورهای آمریکایی یک نفر در هر 200 نفر است، اما در ایران 30 برابر بیشتر شیوع دارد و معمولا در نوجوانان طی 13 تا 15 سالگی تظاهر پیدا میکند. این بیماری بعد از 30 یا 35 سالگی کند و بعد از 45 سال متوقف میشود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: اصلاح دید در مراحل ابتدایی بیماری با عینک و سپس با لنز تماسی ممکن خواهد بود. متخصصان در زمان پیشرفت بیماری از لنز تماسی سخت نیز استفاده میکنند و چنانچه روند پیشرفت بیماری کم باشد، از حلقههای داخل چشم برای اصلاح دید بیمار استفاده شده و در مراحل پیشرفته، پیوند قرنیه انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: در مراحلی که ثابت شد بیماری پیشرونده است، با تاباندن اشعه ماورای بنفش به قرنیه و با استفاده از محلول ویتامین B2، میتوان از پیشرفت بیماری جلوگیری کرد. در کشورمان چند سالی است که درمان این بیماری شروع شده است.
دکتر جوادی بیان داشت: این بیماری بیشتر جنبه ارثی دارد، ولی عامل آن معلوم نیست. همچنین در کسانی که دارای حساسیت فصلی و خارش چشم هستند مالش چشم میتواند باعث ایجاد قوز قرنیه شود.
نظرات شما عزیزان: